fbpx

Allt i Hemmet – 6 nr + ljusstake + pläd för endast 199:-

Läs mer om Allt i Hemmet här!


Allt i Hemmet - 6 nr + ljusstake + pläd för endast 199:-Allt i Hemmet är den inbjudande och varma tidningen för alla som tycker om att förändra och pyssla hemma. Just nu får du en rustik ljusstake i glaserad keramik och en pläd i dimgrön eller aprikos färg med 6 nr av Allt i Hemmet för endast 199 kr!

Allt i Hemmet är Sveriges första inredningstidning och passar perfekt till dig som älskar inredning och gillar att pyssla hemma för att få ett fint och trivsamt hem! Varje nummer bjuder på massor av inspiration från olika hem runt om i hela Sverige och lyfter alla typer av stilar så att du kan hitta det som passar dig!

 

Ljusstake och pläd i valfri färg

Stilsäker ljusstake i glaserad keramik från NORD Stockholm. Ger en mysig känsla på såväl köksbordet som soffbordet. Passar för kronljus. Diameter: 10 cm. Höjd: 3 cm.
Värde: 129 kr

Mjuk och härlig pläd i dimgrön eller aprikos färg med fransar och detaljer i läder. Ger en ombonad känsla i soffan eller på uteplatsen. Pläden består av 100 procent akryl vilket gör den extra mjuk och skön. Kan tvättas i 30 grader men ej torktumlas. Storlek: 100 x 140 cm + fransar.
Värde: 299 kr